របៀបធ្វើនំបញ្ជុកវៀតណាម(នំបញ្ជុកស្រុះ រឺបញ្ជុកកាពិ)
* គ្រឿងផ្សំមាន
- ខ្ទឹមស រំដេង ស្លឹកគល់ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច ផ្សិតមូល
- សាច់ សាច់ត្រី ឈាមជ្រូក ជើងមាន់
- ស្ករ ប៊ីចេង អំបិល ទឹកត្រី
- បន្លែ មាន ស្លឹកកាឆាយ ត្រកូន ត្រយោងចេក ជីររណា
ជីនាងវង សណ្ដែកបណ្ដុះព
* របៀបធ្វើ
១ ដាំទឹក ដាក់ខ្ទឹមស រំដេង ស្លឹកក្រៃ ស្លឹកក្រូចសើច ហើយទុកឲ្យពុះបន្តិច
២ បង់សាច់ត្រី ឈាមជ្រូក ជើងមាន់
៣ ដាក់ស្ករ ប៊ីចេង អំបិល ទឹកត្រី ហើយស្រង់សាច់ត្រីឡើង រួចបេះដុំៗ
៤ បង់ឈាមជ្រូក និងផ្សិត ទុក ៥នាទី
៥ វគ្គស្រុះបន្លែ ស្លឹកកាឆាយ ត្រកូន ត្រយោងចេក ជីររណា
៦ ដួសដាក់ចាន ហើយដាក់នំបញ្ជុក រៀបសាច់ត្រី សាច់ជ្រូកជើងមាន់ ឈាមជ្រូក
ពីលើនំបញ្ជុក ស្រូបទឹកសម្ល
៧ ទឹកកាពិ ឆាជាមួយខ្ទឹមស ឲ្យឆាវបន្តិត
៨ ទឹកអំបិលទុំ លាយជាមួយទឹកក្ដៅ ដាក់ប៊ីចេងបន្តិច ដាក់សស្ករបន្តិច ពេលញុាំដាក់ទឹកអំបិល
ទុំចូលតាមចំណូលចូលចិត្តជាការស្រេច។
Facebook & YouTube