
#គ្រឿងផ្សំ៖
- ទាមួយ ទម្ងន់ ១គីឡូកន្លះ ទៅ ២គីឡូ
- ខ្ញី ១ដុំតូច
- អំបិលបន្តិច
- ទឹកឃ្មុំ ២ ទៅ ៣ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា

1. លាងទា អោយស្អាត និងកាត់ខ្លាញ់កញ្ចូញគូទទាចេ
2. ដាំទឹក ១លីត្រកន្លះ និងដាក់អំបិលបន្តិច ហើយដាំអោយពុះ ហើយស្រុះទា ៥នាទី ដើម្បីយកក្លិនសារ ទាចេញ
3. ទាដែលស្រុះទឹករួច ទុកអោយស្ងួត ៣០នាទី
4. លាយប្រេងឆា និងទឹកឃ្មុំ ចូលគ្នា ហើយយកមកលាបលើទាដែលស្ងួតនេាះ
5. កំដៅឡដុត សីត្ហហភាពប្រហែល ២៣០អង្សារសេ ។ ដាក់ទាដុត រយះពេលប្រហែល ២ម៉ោង
6. ចន្លោះពេល ដុត ២ម៉ោង ត្រូវឧស្សាហ៏ប្រែរទាបន្តិច ដើម្បីអោយឆ្អិនសប់ និងរាល់ពេលប្រែរ លាបទឹកឃ្មូំ អោយសប់
7. ពិនិត្យមើលថាតើទាឆ្អិនល្អហើ
8. យកទាដែលដុតរួចនោះទុកឲត្រជាក
9. បន្ទាប់មកយកទាដែលដុតរួច ទៅបំពងប្រហែល ២៥នាទី ដើម្បីអោយស្បែកទាស្រួយល្អ ជាការស្រេច ។ប្រភពfb

Facebook & YouTube